Lieve vrienden van AnaMalawi

Wat een prachtige septembermaand hebben we achter de rug!
We zijn enorm dankbaar voor de geweldige opkomst en het enthousiasme waarmee iedereen heeft deelgenomen aan de festiviteiten. Het was een maand vol warmte, gezelligheid en verbondenheid.
Geniet van deze flashback.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan deze bijzondere feestmaand.
Kathleen, Kristien en Hilde

Draai 24 uur door

Wat een straffe prestatie heeft Sylvie neergezet: 24 uur non-stop pottenbakken.

 

Elk uur werkte ze samen met beginnende en meer ervaren pottenbakkers. Wat een passie, wat een doorzettingsvermogen. Sylvie en haar team schenken de volledige opbrengst aan AnaMalawi. Bedankt aan alle deelnemers!

Nacht van de goede doelen

In ’t Half Maantje in Aalst werd er op vrijdag 20 september geklonken op het Thomashuis én op AnaMalawi. Bedankt voor het initiatief.

Verjaardag AnaMalawi

Wat een mooie dag! Dankzij jullie hebben we het 5-jarig jubileum van AnaMalawi kunnen vieren op een manier die we ons niet beter hadden kunnen voorstellen. Het was geweldig om zoveel mensen te mogen verwelkomen, en de steun die we van jullie hebben ontvangen, is werkelijk hartverwarmend.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen, van de vrijwilligers tot de donateurs, en natuurlijk aan alle aanwezigen. Zonder jullie enthousiasme en betrokkenheid zou AnaMalawi niet zijn waar het nu is.

Jullie steun maakt echt een verschil, en samen blijven we bouwen aan een betere toekomst voor Malawi.

 

Op naar de volgende vijf jaar!

Waar doen we het voor?

Op 16 september startte het nieuwe schooljaar in Majanga. We dachten dit jaar met 180 kleuters te starten maar op vraag van het Schoolcomité zijn het er momenteel 210! De nood blijft hoog.

 In januari vertrekken we opnieuw naar Majanga. Tijdens dit bezoek zullen we de projecten die we de afgelopen vijf jaar hebben opgezet verder opvolgen en verkennen we nieuwe mogelijkheden. Meer hierover later … Nieuw nieuw nieuw 

Nieuw nieuw nieuw...

Samen met Webrand hebben we een frisse website ontwikkeld waarop je eenvoudig alle informatie over onze projecten, updates, foto’s en mogelijkheden om te steunen, kunt vinden.
Jos Schockaert zorgde voor een mooie video: het verhaal van AnaMalawi, een kleuterschool en zoveel meer …
Nieuwsgierig? www.anamalawi.com