NIEUWSFLITS ANAMALAWI Januari 2024

Beste vrienden van AnaMalawi,

Voelen jullie het ook al? Stilaan worden de dagen weer langer. Op kousenvoeten, zoals het licht dat op deze barre winterdagen de kilte streelt. Maar toch vastberaden, hoopvol, met stille kracht! Ook in Majanga is de hoop weergekeerd. Het regenseizoen is eindelijk begonnen en de mais groeit goed. Ondanks het feit dat ze nog tot april op de nieuwe oogst zullen moeten wachten, is er dus weer licht aan de horizon!

Kathleen, Kristien en Hilde


Graag willen we jullie bedanken voor alweer een geslaagde eindejaarsactie. Hopelijk toverden deze cadeautjes een glimlach op de gezichten van wie ze mocht ontvangen.
Wij zagen heel veel blije gezichten op de kerstmarkten bij Jan De Nul en bij Willy en Kathrien in Berlare. Ook in het cafeetje bij apotheek Stuerebaut in Moorsel was het druk en gezellig!
Met deze nieuwe fondsen werken we verder aan een betere toekomst voor de kinderen in Majanga en omstreken. We hebben nog een paar nieuwe projecten in het vooruitzicht. Maar daarover zeker meer in een volgende nieuwsbrief.


Save the date …

In september bestaat AnaMalawi 5 jaar en dat willen we graag vieren met iedereen die ons een warm hart toedraagt. Dus schrijf alvast in jullie gloednieuwe agenda: 15 september 2024!!!

#big party

Dit vind je misschien ook leuk...